Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Noi detalii din ancheta tentativei de omor din Bartolomeu: „Inculpatul a luat o macetă cu lama de aproximativ 40 de centimetri, lovind victima în zona gâtului”

Publicat

pe

Publicitate

Noi dezvăluiri în cazul tentativei de omor din Bartolomeu. Tânărul de 22 de ani care ar fi fost atacat cu o macetă de către un individul căruia îi ocupase locul de parcare.

„Inculpatul s-a dus către propriul autoturism, a luat o macetă cu lama de aproximativ 40 de centimetri. S-a îndreptat către victimă. Victima se afla în acel moment în mașină în încercarea de a-şi muta autoturismul de pe locul ocupat, se pare fără drept, în acel moment. Geamul autoturismului pe partea șoferului era deschis. În acel moment autorul a introdus maceta respectivă în geamul deschis, lovind victima în zona gâtului, lateral stânga. Ulterior victima fiind afectată şi de mișcările de autoapărare pentru că a apucat lama cu mâna şi s-a mai rănit suplimentar şi în alte locuri. Printre primii care au sunat la 112 a fost inclusiv autorul.”, a spus Adrian Radu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 19.00, pe strada Lânii, unde doi bărbați au intrat într-un conflict din cauza ocupării unui loc de parcare. Situația a escaladat rapid și individul agresor l-a atacat pe tânărul de 22 de ani cu o macetă, cauzându-i răni grave.

„Din cercetările efectuate până în prezent nu a rezultat faptul că ar fi fost o relație de prietenie între cei doi. Pur şi simplu erau colocatari din zona respectivă. Agresorul a simțit că vrea să își facă singur dreptate. A fost printre primii care a sunat la 112 şi a colaborat cu organele de urmărire penală. În acest moment se află în stare de reținere.”, a mai declarat Adrian Radu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Publicitate

„Victima a parcat pe respectivul autoturism pe un loc de parcare. A fost văzută de adevăratul proprietar, utilizator al locului de parcare. L-a admonestat verbal, i-a arătat documentele justificative de la Primărie cu că el utilizează în mod legal acel loc de parcare, şi mai departe victima intenționa să își mute mașina de pe loc, din cauza mai multor persoane aflate în zonă conflictul a escaladat într-o dispută verbală care a oferit acest ingredient al unei fapte mai gravă.”, a continuat Adrian Radu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Agresorul a scos maceta din propria maşină şi spune că avea arma albă de aproximativ 2-3 săptămâni.

„A cumpărat-o acum 2-3 săptămâni pentru a o utiliza ca obiect de panoplie. Oamenii în mod clar nu au dreptul să utilizeze astfel de arme albe şi în mod clar atunci când pot pune în pericol viața altor persoane”, a conchis Adrian Radu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar autoritățile vor decide astăzi dacă acesta va fi adus în fața instanței cu cererea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

sinc parchet
play-sharp-fill

sinc parchet

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes