Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Ninsoarea a făcut probleme grave în judeţul Braşov. TIR-uri blocate între Braşov şi Predeal şi utilaje de deszăpezire prinse între maşinile cu roţi de vară

Publicat

pe

 A nins ca în plină iarnă, noaptea trecută, în zonele de munte, iar asta a însemnat un adevărat coşmar pentru şoferi.  

Pe drumul dintre Braşov şi Predeal, mai multe TIR-uri au rămas blocate în nămeţi, iar circulaţia a fost un calvar. Şoferii se plâng că drumurile nu au fost curăţate, deşi a nins neîncetat toată noaptea.

„Ninge abundent încă de la 4.00 dimineaţă. Utilajele noaste sunt prezente pe drum. Din păcate participanţii la trafic nu au înţeles că trebui să facă loc utilajelor de deszăpezire astfel încât să putem acţiona. Avem în mpmetul de faţă utilaje blocate pe DN 73A, între predeal şi Râşnov. Încercăm să le scoatem pentru a deszăpezi şi acel sector.Pe DN 1 avem un utilaj blocat între participanţii la trafic. Îi rugăm să respecte mşinile de deszăpezire. Să facă loc pe cât posibil pentru a acţiona. Mulţi dintre participanţii la trafic au renunţat deja la anvelopele de iarnă, tocmai de aceea patinează şi multe dintre maşini ies de pe partea carosabilă.”, a spus Tudor Duţu, directorul DRDP Braşov.

„Cam în aceste condiţii se circulă. Drumul nu este curăţat, plin de TIR-uri blocate. Am făcut un kilometru cam într-o oră şi.”, spune unul dintre şoferii care a fost prins în ambuteaj, potrivit observatornews.ro.

Publicitate
zapada DN 1
play-sharp-fill

zapada DN 1

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes