Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Ninge în județul Brașov. Drumarii au scos din garaje utilajele de deszăpezire și intervin pe șosele

Publicat

pe

După câteva zile cu temperaturi aproape de primăvară, vremea s-a schimbat brusc. Mercurul din termometre a coborât rapid încă de seara trecută, iar odată cu valorile scăzute a apărut și ninsoarea.

Publicitate

În județele Brașov și Sibiu a început să ningă dis de dimineață, iar angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au scos din garaje utilajele de deszăpezire.

„Ninge ușor în zona montană din județele Brașov și Sibiu dar ne așteptăm ca zăpada să apară și în alte zone înalte în următoarele ore. DRDP Brașov a acționat în această dimineață cu aproximativ 90 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 250 de tone de materiale antiderapante. Vă rugăm să circulați prudent în zonele în care circulația se desfășoară în condiții de iarnă”, a declarat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

Șoferii care ajung în zonele montane trebuie neapărat să își doteze mașinile cu anvelope de iarnă pentru că pe șosele se poate forma polei, iar din această cauză există risc mare de producere de accidente.

Publicitate
‼AU ÎNCEPUT NINSORILE ÎN CENTRUN ȚĂRII‼

‼AU ÎNCEPUT NINSORILE ÎN CENTRUN ȚĂRII‼

 

sursa video: DRDP Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes