Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Ninge abundent în Brașov, dar și în județele din centrul țării. Drumarii intervin pentru curățarea șoselelor

Publicitate

Publicat

pe

Deși suntem la mijlocul lunii aprilie, iarna nu dă semne că ar vrea să plece din țara noastră. Avertizarea de ninsori abundente emisă de meteorologi a devenit realitate. Ninge abundent în județele din centrul țării, inclusiv în Brașov, temperaturile au scăzut foarte mult, iar pe pământ s-a depus un strat nou de zăpadă, cel puțin la altitudini mari.

Publicitate

Încă de seara trecută au început să cadă primii fulgi de nea, iar drumarii au scos din garaje utilajele de deszăpezire.

„Sunt afectate în special trecătorile montane dar și zonele mai joase din județele Brașov, Covasna și Harghita. DRDP Brașov acționează cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante în toate zonele afectate. Vă rugăm sa circulați cu prudență pe toate drumurile cu zăpadă și să adaptați viteza și stilul de condus la condițiile de trafic. Cei care au apucat deja sa-și monteze cauciucurile de vară, ar fi bine să-și amâne deplasările în zonele în care ninge”, au declarat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Pe Drumul Național 13B, în zona Bucin din județul Harghita șoseaua este acoperită complet de zăpadă, iar utilajele de deszăpezire intervin pentru a curăța carosabilul și pentru a împrăștia material antiderapant. Și pe Drumul Național 1 se circulă în condiții de iarnă și ninge abundent. La Timișul de Sus, Predeal, dar și în celelalte stațiuni de pe Valea Prahovei ninsorile și-au făcut simțită prezența.

Publicitate
‼ATENȚIE – NINGE ABUNDENT ÎN CENTRUL ȚĂRII‼

‼ATENȚIE – NINGE ABUNDENT ÎN CENTRUL ȚĂRII‼

sursa video: DRDP Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes