Connect with us
Publicitate

Politics

VIDEO / Nemulțumit că USR nu și-a păstrat promisiunile politice, deputatul Tudor Benga a lansat partidul URS.PDF. La Brașov a avea candidaţi la două consilii locale din județ şi la Consiliul Judeţean

Publicat

pe

Publicitate

Deputatul Tudor Benga, fondator al formaţiunii politice URS.PDF – Uniunea pentru Reforma Statului. Protecţia Drepturilor Fundamentale – a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că noul partid va depune liste pentru consiliile locale din municipiul Braşov şi comuna Sânpetru, precum şi pentru Consiliul Judeţean Braşov.

Conform liderului URS.PDF, în judeţul Braşov, formaţiunea politică nu va avea candidaţi pentru funcţiile de primari.

„Nu vreau să arbitrăm competiţia dintre Allen Coliban şi George Scripcaru. Miza noastră nu este să intrăm în cursă pentru a ajuta pe cineva să ia voturi de la altcineva. Dacă aş fi avut convingerea că aş avea vreo şansă să câştig Primăria Braşov, aş candida. (…) Obiectivul nostru este să spargem blocajele din consiliile locale”, a afirmat deputatul Tudor Benga, relatează sursa citată.

Tudor Benga a fost ales deputat pe listele USR-Plus Braşov şi a demisionat din partid în 2022. El a admis că o parte dintre candidaţii din alegerile locale ai noului partid au fost membri ai USR Braşov. În cadrul conferinței de presă, Benga a explicat că principalul său motiv de nemulțumire față de USR, manifestat de-a lungul anilor, a fost nerespectarea promisiunilor politice inițiale de către partid. URS.PDF va depune liste cu candidaţi şi la sectorul 3 din capitală.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes