Connect with us
Publicitate

Prima pagină

VIDEO / Nelu Tătaru o contrazice pe şefa DSP Braşov! Braşovul va avea 28 de paturi ATI Covid peste cele 13 deja existente

Publicat

pe

Pandemia de Covid 19 loveşte din plin Braşovul. Doar ieri în judeţul nostru au fost 55 de cazuri noi, iar în total ne apropiem de 3.500 e cazuri. La Braşov se va construi un spital modular destinat pacienţilor cu afecţiuni grave de coronavirus. Autorităţile promit că spitalul va avea 28 de paturi de terapie intensivă, 14 dotate complet şi 14 pentru terapie intensivă intermediară.

Ieri spitalul a fost vizitat şi de Raed Arafat, şeful DSU, dar şi de ministrul sănătăţii Nelu Tătaru. Alături de ei su fost toate autorităţile locale, conducerea prefecturii, a consiliului Judeţean, a DSP dat şi a primăriei.

Interesant este că declaraţiile celor prezenţi se bat cap în cap. În timp ce Andrea Neculau, şefa DSP Braşov, spune că în spitalul modular vor fi duse paturile care acum se află la secţia ATI Covid din Spitalul Judeţean, iar acesta va fi curăţat de Covid, Nelu Tătaru o contrazice, şi spune secţia va rămâne funcţională şi că cele 28 de paturi vin peste.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes