Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Moș Crăciun a aterizat în centrul Brașovului, cu parașuta. Cum au reacționat oamenii veniți în Piața Sfatului

Publicat

pe

Moș Crăciun pare fan al sporturilor extreme. Bătrânelul simpatic și-a făcut apariția în mod spectaculos astăzi, în centrul Brașovului. Străbunul și-a luat costumația de sărbătoare, s-a urcat într-un elicopter și a sărit de la câteva sute de metri înălțime. Punctul de aterizare a fost chiar Piața Sfatului, lângă bradul falnic din inima orașului.

În jurul orei 16.00, Moșul a aterizat cu parașuta în Piața Sfatului. Aproximativ 40 de voluntari au fost mobilizați pentru a delimita zona de aterizare pentru ca Moș Crăciun să ajungă în siguranță cu picioarele pe pământ.

Bucuria vederii Străbunului a fost uriașă atât pentru brașovenii ajunși în centrul orașului, cât și pentru turiști. Bineînțeles că cei mai entuziasmați au fost copiii care l-au asaltat pe Moșul odată ce a aterizat. Momentul sosirii lui Moș Crăciun a fost imortalizat în fotografii și filmulețe, cu ajutorul telefoanelor mobile.

De fapt, numele adevărat al bătrânelului pasionat de sporturi extreme este Marius Duță, instructor de parașutism si parapantism, deținător al recordului mondial la sărit cu parapanta din balonul cu aer cald de la o altitudine de 11.000 de metri.

Publicitate

Iată momentul aterizării:

mosul parasutist
play-sharp-fill

mosul parasutist

sursa video: Primăria Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes