Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Mormanul de gunoaie, noua „atracţie turistică” de la Bran

Publicat

pe

Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere a semnalat faptul că la Bran, administraţia locală a transformat ilegal curtea firmei de salubrizare în depozit de deşeuri, fapt care crează mari deservicii localităţii. Atât localnicii, cât şi turiştii sunt nevoiţi să suporte un miros greu, dar să şi privească un peisaj deplorabil.

Publicitate

„Este scandalos și rușinos ceea ce se întâmplă la Bran. Administrația locală a transformat curtea firmei de salubrizare , S.U.P Bran, în depozit de deșeuri. Ilegal! Turiștii dar nu numai, sunt obligați să miroasă și să admire un peisaj grotesc, mormanul de gunoaie, în variantă mioritică 2020! Rușine primarului, indiferent care este acela! Poliția locală Bran ce face? Au atribuții clare pe aceast domeniu, protecția mediului!?

Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. Locuitorii din zonă se plâng că a devenit o practică depozitarea deșeurilor în curtea firmei de salubrizare, uneori acestea fiind chiar incendiate! Pe noi nu ne mai miră nimic. Se pare, că firma de salubrizare, S.U.P Bran, prestează ilegal acest serviciu, atâta timp cât această societate nu mai deține licență! Solicităm public intervenția Gărzii de Mediu Brașov.

Solicităm și verificarea legalității prestării serviciului de salubrizare de către S.U.P Bran!”, se arată pe site-ul Asociaţiei pentru Siguranţă Urbană şi Mediere.

Publicitate

foto: asum.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes