Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Mopul și găleata luate de șoferul unui Porsche, de la o spălătorie din Săcele, au fost returnate cu un Audi. Noi imagini au fost postate pe internet

Publicat

pe

Publicitate

Aventura mopului și a găleții care au fost luate de la o spălătorie din Săcele, de șoferul unui Porsche, a avut un final fericit. Obiectele de curățenie s-au întors la proprietarii de drept, doar că ele au fost returnate, de această dată, cu un autoturism Audi. Imaginile cu momentul în care același bărbat aduce înapoi găleata și mopul au fost postate pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor” și au stârnit un nou val de reacții.

De fapt, în spatele așa zisului furt, ar fi stat, de fapt, un accident nefericit. Cum spălătoria se afla peste drum de casa sa, șoferul bolidului de lux ar fi împrumutat obiectele pentru a curăța o cantitate mare de lavabilă care ar fi curs într-o remorcă. Bărbatul ar fi încercat să îl sune în repetate rânduri pe proprietarul spălătoriei, dar cum acesta nu a răspuns, omul a luat găleata și mopul pe care le-a returnat după ce a rezolvat problema de acasă.

Chiar și polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Situația a fost clarificată, iar bărbatul din imagini nu a fost sancționat în niciun fel.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes