Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Momentul în care un bărbat căzut la pământ, şi inconştient, este jefuit în plină stradă

Publicitate

Publicat

pe

Un bărbat aflat în stare de inconștiență, şi căzut la pământ a fost jefuit de un tânăr care a găsit banii lângă omul lipsit de orice fel de apărare.

Publicitate

Incidentul a avut loc pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde zăcând pe marginea trotuarului. Era aproape inconștient. Militarii s-au apropiat de el și i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței, care fusese deja solicitată.

Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii.

Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. La câteva străzi depărtare, au observat într-o mașină un tânăr care corespundea descrierilor primite. L-au oprit și legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit.

Publicitate

S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, pentru un nou dosar penal, transmite Jandarmeria Română pe pagina de Facebook.

Chiar dacă evenimentul nu s-a petrecut în Braşov, considerăm că trebuie mediatizat, pentru că astfel de indivizi nu au ce căuta în societate.

video

Sursa video: Facebook Jandarmeria Română

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes