Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Momentul în care un activist de mediu este atacat cu toporul de patronul unui firme de transport lemn. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Publicat

pe

Publicitate

Un activist de mediu a fost atacat cu un topor de patronul unei firme de transport din Suceava.

Danut Ghinghiloschi, un tânăr din Solca, județul Suceava, a întâlnit pe drum un camion încărcat cu lemne și pentru că avea suspiciuni asupra legalității transportului a rulat în spatele autovehicului.

În momentul în care camionul a ajuns la sediul societății SC Holz Transport SRL Marginea, Dănuț Ghinghiloschi a fost atacat cu toporul de Liviu Olăreanu, de 29 de ani, din comuna Marginea, administratorul societății SC Oliver Truck SRL Marginea.

Momentul a fost filmat de tânărul activist de mediu. În imagini se poate observa că agresorul vine spre mașină înarmat cu un topor și îl înjură: „Ce filmezi mă m***, mă?”. Bărbatul a lovit apoi cu toporul în geamul portierei stangă fata.

Tânărul șofer a accelerat pentru a se îndepărtă, dar agresorul a lovit în geamul portierei dreapta spate, pe care l-a spart. Arma alba a căzut pe bancheta din spate.

Publicitate

Duminica, polițiștii au desfășurat activități de cercetare penala și au administrat probatoriu, dispunând fata de Liviu Olăreanu măsură reținerii pentru 24 de ore. Autorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat parchetului și instanței competente pentru dispunerea masurilor procesuale.

Sursa video: StiriSuceava.net

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes