Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Momentul în care doi cai s-au încăierat la Parada Junilor din Braşov. Cei doi juni au fost aruncaţi din şa

Publicat

pe

Publicitate

Duminică, în timpul tradiționalei coborâri a Junilor Brașovului în Cetate, un incident neplăcut a tulburat festivitățile. Doi dintre juni au căzut de pe cai, după ce animalele s-au înfuriat și s-au ridicat în două picioare, aruncându-i pe călăreți din şa.

Imaginile surprinse și distribuite rapid pe rețelele sociale arată cum cei doi cai s-au privit amenințător, declanșându-și reacția de furie reciprocă. Apoi unul dintre cai s-a căţărat cu picioarele din faţă pe celălalt. În acel moment cei doi juni au căzut din şa. Incidentul a avut loc la giratoriul de la Casa Armatei, chiar în fața a sute de spectatori adunați pentru a urmări parada.

Din fericire, nimeni dintre spectatori nu a fost rănit, datorită gardurilor de protecție montate în zonă, care au ținut mulțimea la distanță. Cei doi cai au luat-o la fugă imediat după ce și-au aruncat călăreții, dar au fost prinși rapid de organizatori.

Cei doi juni care au căzut de pe cai nu au suferit răni grave și au fost ajutați prompt de colegii lor și de echipele de intervenție prezente la fața locului. Evenimentul a continuat fără alte incidente majore, însă momentul a fost unul de mare tensiune pentru toți cei prezenți.

Publicitate
@_kar_karmen

#juniibrasovului2024 #cairomania #cainaravasi #caigrei #parada #brasov☹️🐴 #fyp #foryou

♬ sunet original – Dacian Izgărian

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes