Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Momentul când un urs atacă maşina Poliţiei, la Buşteni! Animalul a fost deranjat, după ce tocmai ieşise dintr-un tomberon

Publicat

pe

Publicitate

O ursoaică alături de puii ei în plin centrul Bușteniului, aseară, în zona pubelelor de gunoi de pe Aleea Parcului. Animalul a fugit după ce un echipaj de poliție ajuns în zonă a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase. Localnicii sunt terorizați și spun că nu există zi în care urșii să nu coboare aproape de locuințele lor în căutare de hrană.

Urșii gunoieri au devenit, din nefericire, o obișnuință pentru locuitorii orașului Bușteni. O filmare făcută  marţi seară arată cum o ursoaică împreună cu doi pui iese dintr-un tomberon și o ia la fugă speriată de semnalele unei mașini de poliție ajunsă în zonă.

Primarul localității, Mircea Corbu spune că astfel de situații cu urși care dau târcoale blocurilor „nu sunt nimic ieșit din comun”. „MAI mult decât să-i alungăm nu avem ce face. Acum doi ani au fost relocate 9 exemplare, am avut și anul trecut câțiva care au fost mutați, erau considerați agresivi. Anul acesta nu s-a făcut nicio relocare. Înțeleg spaima oamenilor, mai ales după tragedia de marți. Legea, însă, este foarte permisivă, nu putem face mare lucru. Îi speriem, îi alungăm, dar ei se întorc”, a spus edilul din Bușteni, potrivit observatorulph.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes