Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Momentul când un autobuz produce o tamponare „în lanț”, la Cristian. Alte trei mașini se lovesc între ele ca piesele de domino

Publicat

pe

Șoferul unui autobuz este „protagonistul” unei adevărate tamponări „în lanţ. Acesta nu a reuşit să frâneze la timp şi a lovit o maşină care staţiona. Acesta a fost doar primul impact dintr-ul şir de trei, care au avut loc într-o secundă. Filmarea cu evenimentul rutier a fost surprinsă de o cameră video de supraveghere.

Trei maşini staţionau pe şosea, asta pentru că şoferul primeia dintre ele aştepta să să poate face la stânga. Din sens opus veneau maşini iar şoferul a oprit pentru a da prioritate. În spatele maşinii s-au mai oprit alte două autoturisme.

În spatele lor a venit şi un atuobuz, care însă nu a mai avut timp să frâneze şi a intrat din plin în spatele ultimei maşini. Aceasta a tamponat autoturismul din faţă, care a intrat şi el în prima maşină.

Momentul impactului a ajuns pe rețele de socializare după ce a fost postat de Vali Petcu pe un grup de Informații Rutiere din Brașov.

Publicitate

Sursa menționată spune că evenimentul rutier s-a petrecut în Cristian.

Sursa video: Vali Petcu / Informații Rutiere

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes