Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Momentul când un autobuz produce o tamponare „în lanț”, la Cristian. Alte trei mașini se lovesc între ele ca piesele de domino

Publicat

pe

Șoferul unui autobuz este „protagonistul” unei adevărate tamponări „în lanţ. Acesta nu a reuşit să frâneze la timp şi a lovit o maşină care staţiona. Acesta a fost doar primul impact dintr-ul şir de trei, care au avut loc într-o secundă. Filmarea cu evenimentul rutier a fost surprinsă de o cameră video de supraveghere.

Publicitate

Trei maşini staţionau pe şosea, asta pentru că şoferul primeia dintre ele aştepta să să poate face la stânga. Din sens opus veneau maşini iar şoferul a oprit pentru a da prioritate. În spatele maşinii s-au mai oprit alte două autoturisme.

În spatele lor a venit şi un atuobuz, care însă nu a mai avut timp să frâneze şi a intrat din plin în spatele ultimei maşini. Aceasta a tamponat autoturismul din faţă, care a intrat şi el în prima maşină.

Momentul impactului a ajuns pe rețele de socializare după ce a fost postat de Vali Petcu pe un grup de Informații Rutiere din Brașov.

Publicitate

Sursa menționată spune că evenimentul rutier s-a petrecut în Cristian.

Sursa video: Vali Petcu / Informații Rutiere

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes