Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Momentul când trei traficanţi de droguri sunt prinşi de poliţiştii braşoveni. Voiau să vândă jumătate de kilogram de cocaină pentru 25.000 de euro

Publicat

pe

Trei persoane sunt cercetate pentru comercializarea de droguri de mare risc, fiind prinse în flagrant cu 500 de grame de cocaină.

Publicitate

La data de 21 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, trei persoane fiind depistate în județul Ilfov, în timp ce dețineau, în vederea comercializării, 500 de grame de cocaină, pentru 25.000 de euro.

În continuare, polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, unul dintre acestea fiind în județul Brașov, iar celelalte patru în județul Dâmbovița.

De asemenea, din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul lunii noiembrie, cei în cauză ar fi comercializat direct sau ar fi intermediat vânzarea unor cantități de drog de mare risc (cocaină), pentru sume cuprinse între 1.000 și 4.000 de lei, cu o valoare totală de stradă evaluată la 50.000 de euro.

Publicitate

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, în cursul zilei de 22.11.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Activitățile de prindere în flagrant delict au fost realizate cu sprijinul structurilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Prahova și al Grupării Mobile de Jandarmi Prahova.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Publicitate

[fvplayer id=”1455″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes