Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Moment spectaculos la Românii au Talent făcut de o tânără de 16 ani din Braşov. Maya Ciosa a impresionat juriul cu o piesă compusă chiar de ea

Publicitate

Publicat

pe

Maya Ciosa a realizat un moment spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenta a câştigat în trecut „Vocea României Junior”, având-o ca mentor pe Andra. Maya a venit la Românii au Talent cu o piesă compusă chiar de ea, pe care a cântat-o în faţa celor patru juraţi.

Publicitate

„Mă numesc Maya Ciosa, am 16 ani şi vin din Braşov. Pasiunea mea cea mai mare este muzica, motiv pentru care am şi venit la Românii au Talent. Sper ca această pasiune să mă ducă cât mai departe în acest concurs. Am participat la ambele sezoane de la Vocea României Junior şi am câştigat alături de Andra, care m-a ajutat foarte mult şi îi sunt foarte recunoscătoare. Ea nu ştie că sunt aici şi vreau foarte tare să ştiu că este mândră de mine, sper să îi placă, mai ales că am venit cu o piesă proprie”, a spus Maya înainte de a intra pe scenă.

Juraţii au rămas impresionaţi de vocea tinerei, care are doar 16 ani şi s-au întrecut în cuvinte de laudă.

„Mie mi se pare că e din altă ligă. E nu îmi aduc aminte exact de ea la Vocea României Junior, îmi pare foarte rău, dar ce aud acum este straşnic. Adică văd în faţa mea un artist pe care îl consider deja matur. E foarte bine!”, a spus Andi Moisescu.

Publicitate

Andra a fost fericită să o revadă pe concurenta alături de care a câştigat al doilea sezon de la Vocea României Junior.

„Maya, mă bucur enorm să te revăd, iată că toate lucrurile s-au aşezat, tu ai evoluat. Eşti făcută pentru a face muzică şi a cânta şi a dărui mai departe muzica ta. Mare bucurie mi-ai făcut că te-am văzut în această seară”, a spus Andra.

Maya Ciosa a câștigat marele trofeu Vocea României Junior din anul 2018 și premiul în valoare de 50.000 de euro. Îndrumată de Andra, care a fost antrenoarea sa, Maya a reușit să impresioneze la fiecare interpretare cu vocea și naturalețea ei

”Cea mai importantă lecție din toată experiența a fost că trebuie să lupți chiar și atunci când porțile ți se închid. Andra mi-a spus de la început că a văzut în mine un potențial câștigător și că trebuie să lupt ca să ajung unde îmi doresc. Cel mai important este că am ajuns până aici și că am reușit să o fac mândră de mine. Nu pot să mă opresc aici”, a spus Maya Ciosa la acea vreme.

Maya s-a născut în Israel. Când avea 2 ani, părinții s-au întors în România. Au plecat inițial în căutarea unei schimbări, dar nu s-au adaptat. Era periculos și nu au vrut să riște, erau prea multe atacuri, iar în România se simt mai în siguranță.

Publicitate

S-au stabilit în Brașov, iar acum tatăl fetei are o firmă de producție mobilă, iar mama este manager la un hotel.

Maya cânta mereu alături de bunica în templul mozaic, bunica fiind una dintre membrele de bază ale comunității de evrei din Brașov. Este mândră de rădăcinile ei si vrea acum să învete limba mai bine, fiind singura din familie care nu o stăpânește la perfecție.

A început cu muzica la 7 ani după ce a cântat la un karaoke în Poiana Brașov. Părinții au văzut că are talent și au decis să o sprijine pe calea aceasta. A început să frecventeze ore de canto și să meargă la concursuri. Un premiu de care este mândră este Premiul de Excelenta la Young Music Fest, organizat de Școala de Muzica a Crinei Mardare, unde a cântat pe scena de la Arenele Romane din București.

Îi place foarte mult Guns’N Roses, l-a văzut pe Slash în concert la Arenele Romane. Asculta rock, balade și îi mai plac jazz și blues. Cântă și la pian și știe să interpreteze piese din repertoriul lui Adele, Emeli Sande, Rihanna. Își dorește să ajungă la New Orleance să vadă un concert adevărat de jazz și ar vrea să meargă la un concert Metallica. Visul ei este să studieze muzica la Berklee, în Boston.

Tatăl o susține cel mai mult. De fiecare dată când o aude se emoționează și o împinge de la spate. Știe cum să o motiveze și să o facă să cânte mai bine, relatează romaniiautalent.protv.ro.

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes