Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Moment inedit pe scena „Românii au talent”! Sculptură în lemn cu drujba așa cum nu s-a mai văzut realizată de doi tineri care s-au întâlnit la Braşov

Publicat

pe

Roxana și Gabriel formează un cuplu de 5 ani. În vârstă de 29, respectiv 38 de ani, tinerii s-au cunoscut pe Facebook  și și-au dat întâlnire în gară, la Brașov. S-au îndrăgostit și s-au mutat împreună la Valea Doftanei, locul ideal pentru cei care vor să se bucure de natură. Îi leagă o pasiune comună, cea pentru sculptură în lemn. 

Gabriel face sculpturi cu drujba de 8 ani de zile. A muncit o bună perioadă de timp în Spania, în construcții și grădinărit, iar acolo a vazut pentru prima oară un moment de sculptură, transmite protv.ro.

Publicitate

Roxana nu face sculptură de mult timp, a început acum 6 luni, după ce l-a rugat pe Gabriel să îi arate cum se face.  A învățat destul de usor și a devenit, în scurt timp, o mini vedetă pe Tik Tok . Delia, fiica Roxanei, o ajută cu postările și cu filmările.

Înainte de a pune mâna pe drujbă, Roxana făcea aranjamente florale pentru evenimente private, însă a dat florile pe drujbă, căci poate să facă lucruri extrem de finuțe chiar și cu un instrument considerat greoi.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes