Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Moment adorabil surprins de o cameră de monitorizare a faunei din Masivul Piatra Craiului! O ciută curioasă se uită fix în obiectivul care o filmează

Publicat

pe

Publicitate

Reprezentanţii Parcului Național Piatra Craiului a capturat un moment adorabil în inima pădurii, postând pe pagina sa de Facebook un clip care a topit inimile iubitorilor de natură. În înregistrare, două ciute se plimbă grațios prin peisajul natural, iar una dintre ele, aparent mai curioasă, se apropie de camera de filmat care monitorizează fauna.

Momentul înduioşător vine atunci când ciuta, curioasă, se apropie cu atenție de cameră și se uită direct spre obiectiv, parând să observe echipamentul cu un interes uimitor. Clipul este însoțit de o legendă plină de umor: „Selfie cu o ciută plouată.”

Reacțiile entuziaste ale comunității online nu au întârziat să apară, mulți exprimându-și uimirea față de natura neîmblânzită și de momentele speciale pe care le poate oferi.

Aceste întâlniri neașteptate cu fauna sălbatică sunt o mărturie a bogăției și frumuseții Parcului Național Piatra Craiului și a eforturilor de conservare depuse pentru a menține aceste ecosisteme valoroase.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes