Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Misiune dificilă pentru salvamontiștii din Bran. Ei au intervenit pentru salvarea unui turist care s-a accidentat pe munte

Publicat

pe

Un turist care a plecat în drumeție pe munte s-a accidentat grav și a avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor. Marți, în jurul orei 14.00, un apel la 112 anunța că un bărbat s-a rănit în masivul Bucegi și nu mai poate să coboare singur la baza muntelui.

Șase salvamontiștii din Bran au plecat în misiunea de recuperare a turistului. Acesta a plecat din zona Gutanu, spre Băngăleasa, iar pe un traseu marcat cu triunghi roșu s-a accidentat și a suferit o fractură la tibie. Când au ajuns la bărbatul rănit, salvatorii montani i-au acordat primul ajutor, iar apoi l-au pus pe o targă și au început operațiunea de coborâre. Misiunea a fost dificilă din cauza terenului accidentat. Targa a fost legată cu o sfoară și a fost cărată de cinci dintre salvatori.

Imediat ce au ajuns cu victima la baza muntelui, salvamontiștii au predat-o unui echipaj SMURD. Bărbatul era conștient și a fost dus la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Turist ranit pe munte
play-sharp-fill

Turist ranit pe munte

Publicitate

sursa video: Salvamont Bran

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes