Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / „Miracolul” de la Brașov. Un bărbat, în fotoliu rulant, a fost filmat când s-a ridicat singur din scaunul cu rotile și a început să meargă

Publicat

pe

Imagini revoltătoare au fost surprinse în plin centru al Brașovului, iar mai apoi au fost postate pe contul de Facebook la polițistului Daniel Zontea. În filmarea care durează puțin peste un minut se pot observa câțiva bărbați care se află lângă o mașină parcată în fața clădirii Modarom.

Unul dintre ei urcă în autoturism, pe bancheta din spate, iar altul pare că vrea să îl ajute pe un bărbat care se află într-un scaun rulant. Individul care stă în picioare se uită suspect în toate părțile, în timp ce amicul lui său, aparent imobilizat, încearcă să se dezlege din scaunul cu rotile.

După câteva secunde, „miracolul” se întâmplă. Bărbatul care era în fotoliul rulant se ridică în picioare, își dă geaca jos și o aruncă în portbagaj, acolo unde a fost pus și scaunul cu rotile. Extrem de nonșalant, cu o țigară în gură, presupusul bărbat cu handicap, merge fără probleme, pe propriile picioare, pășește lejer către mașină și urcă pe bancheta din dreapta față. Imediat ce toți amicii bărbatului urcă în autoturismul, care era parcat chiar pe un loc destinat persoanelor cu handicap, indivizii se fac nevăzuți.

În câteva ore de la postarea pe Facebook, filmulețul a adunat peste 170 de mii de vizualizări, dar și câteva sute de aprecieri și comentarii. Polițistul Daniel Zontea, cel care a postat videoclipul, a și lăsat un mesaj: „Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor”.

Publicitate

Cel mai probabil, indivizii au pus la cale acest plan pentru a face bani. Cu posibilul handicap locomotor, bărbatul în scaun cu rotile ar fi apelat la mila trecătorilor din centrul Brașovului și ar fi cerșit bani.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes