Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Ministrul Transporturilor a ajuns cu elicopterul pe un șantier din zona Brașovului. Reacția ironică a lui Cătălin Drulă

Publicat

pe

Cătălin Drulă, președintele USR, fost ministru al Transporturilor, a susținut că Sorin Grindeanu (PSD), actualul ministru, a ajuns cu elicopterul să viziteze un șantierul magistralei CFR Brașov-Sighișoara de la Apața.

Publicitate

„Sorin Grindeanu s-a dus cu elicopterul să viziteze un șantier din zona Brașov ca să…:

A) Nu stea în ambuteiaj pe Valea Prahovei

B) Arate cum economisește PSD banul public

Publicitate

C) Toate cele de mai sus”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.

Grindeanu se laudă cu șantierele

Miercuri, Sorin Grindeanu a declarat că i-a cerut lui Marcel Boloș (PNL), ministrul Finanțelor, încă 16 miliarde de lei la rectificarea bugetară și „am crezut că face infarct când a auzit de 16 miliarde”.

„Sunt foarte multe lucrări deschise şi asta e foarte bine, dar trebuie să rămână în ritmul ăsta mulţi ani de acum încolo, ca să ajungem într-un final să avem o reţea, o infrastructură decentă în România”, a mai spus Grindeanu.

Anterior, șeful său pe linie de partid, premierul Marcel Ciolacu, l-a lăudat: „Actualul ministru al Transporturilor şi infrastructurii, Sorin Grindeanu, şi echipa sa au transformat anul 2022 într-unul de referinţă în istoria post-aderării la Uniunea Europeană. Anul trecut au fost semnate contracte din fonduri europene de peste 10 miliarde de euro”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes