Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Milionarul Călin Donca rămâne în spatele gratiilor. Tribunalul Brașov a prelungit măsura arestării preventive. Echipa omului de afaceri a postat un nou videoclip pe rețelele sociale

Publicat

pe

La aproape o lună de când a fost arestat, milionarul din Brașov, Călin Donca va mai rămâne în spatele gratiilor o perioadă. La propunerea procurorilor DIICOT, magistrații de la Tribunalul Brașov au decis să prelungească măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile.

Publicitate

Iată soluția instanței:

„Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpații Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpaților : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv. Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

În ziua în care Donca cerea să fie lăsat în libertate, echipa lui mai posta un videoclip pe contul de TikTok al milionarului în care erau prezentate imagini și informații legate de construcția unui parc fotovoltaic. Și de această dată, reprezentanții companiei controlate de Călin Donca încearcă să îi convingă pe urmăritori, dar și pe investitori, că proiectele începute de omul de afaceri continuă.

Publicitate

„Bine ați venit în viitorul energiei. Suntem bucuroși să vă prezentăm parcul fotovoltaic în construcție S6, 7, 8, 9 și 10. Un loc unde visele devin realitate și viitorul strălucește mai luminos ca niciodată. Echipele noastre lucrează zilnic cu drag și spor spre finalizarea lui. Aici, puterea soarelui urmează să fie transformată în electricitate cu ajutorul celor mai avansate panouri solare, care au una dintre cele mai ridicate eficiențe de pe piață. Fiecare zi petrecută aici aduce o schimbare pozitivă în lumea noastră și în viitorul nostru energetic. Împreună facem o lume mai verde și mai sănătoasă pentru generațiile viitoare. Mulțumim pentru încrederea dumneavoastră și pentru că faceți parte din această revoluție solară. Împreună putem să ne bucurăm de un viitor luminos și sustenabil. Cu recunoștință și pasiune, echipa noastră vă salută din inima parcului fotovoltaic. Împreună vom reuși, sperați ne vom risipi”, se arată în mesaj.

@calin.donca

PREZENTAREA PARCULUI S6, 7, 8, 9 și 10

♬ original sound – Calin Donca

Călin Donca, este acuzat de procurorii DIICOT de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital,

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes