Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Milionarul brașovean Călin Donca a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. La ieșirea de la instanță, omul de afaceri le-a urat jurnaliștilor „o viață frumoasă”

Publicat

pe

Publicitate

Călin Donca, milionarul brașovean care este acuzat de procurorii DIICOT de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Aceeași măsură au luat magistrații Tribunalului Brașov și față de alți doi inculpați care sunt cercetați în acest dosar.

Iată soluția instanței:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Braşov şi pe cale de consecinţă : În baza art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin 2, art. 226 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpaţilor : Donca Oncioiu Călin, Buzatu Ileana-Oana, Dobre Iulia-Elena pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.09.2023 şi până la data de 18.10.2023 inclusiv, pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor indicaţi. Respinge cererile inculpaţilor Donca Oncioiu Călin, Buzatu Ileana-Oana şi Dobre Iulia-Elena de aplicare a altei măsuri preventive. În baza art.275 alin. 3 Cpp cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

În fața judecătorilor, omul de afaceri a susținut că este nevinovat, însă magistrații nu s-au lăsat convinși de pledoaria sa și au decis să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. Donca a depus contestație, iar aceasta va fi judecată la Curtea de Apel Brașov, peste câteva zile.

Publicitate

La intrarea în sala de judecată, Călin Donca le-a spus jurnaliștilor că nu a țepuit pe nimeni, iar același lucru l-a susținut și după ce a ieșit de la instanță. El a spus că munca lui va continua și le-a urat jurnaliștilor „o viață frumoasă”.

Donca
play-sharp-fill

Donca

Detalii despre dosarul penal în care este cercetat milionarul Călin Donca puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes