Connect with us
Publicitate

Prima pagină

VIDEO / Mii de turişti, astăzi, la telegondola din Postăvarul. Coadă de câteva sute de metri. Programul a fost prelungit pentru ca toată lumea să coboare

Publicat

pe

[fvplayer id=”140″]

A fost aglomerație mare, sâmbără, pe vârful Postăvarul din Poiana Brașov, singurul loc din zonă unde este zăpadă. Peste 4.000 de oameni au urcat cu telegondola pe masivul muntos, unii pentru a schia, alții pentru drumeție și plăcerea de a bea un vin fiert într-un cadru de poveste.

Publicitate

Bucuria orelor petrecute la cota 1.800 s-a topit însă pentru miile de turiști la întoarcerea în stațiunea Poiana Brașov. În jurul orelor 16:00, coada la telegondolă se întindea pe sute de metri, astfel că administratorii au anunțat că programul va fi prelungit până va coborî toată lumea, scrie libertatea.ro.

Cei patru jandarmi detașați pentru a asigura ordinea și respectarea măsurilor de protecție sanitară au făcut cu greu față situației. ”Măcar purtați masca, dacă distanțarea fizică este greu de păstrat”, le-au recomandat forțele de ordine oamenilor de la coadă.

Calvarul miilor de turiști coborâți de pe Postăvarul avea să continue însă. Drumul spre municipiul Brașov este infernal, sute de mașini circulă bară la bară.

Publicitate

Sursa: Libertatea

Foto/Video: Libertatea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes