Connect with us
Publicitate

Cultural

VIDEO / Mesaj al prinţului Charles pentru români printr-un videoclip emoţionant

Publicat

pe

Problemele din turism datorate pandemiei de coronavirus îi face pe tot mai mulți oameni să se promoveze cum pot pentru a-și face vizibile locațiile. În acest an mulți străini au evitat să vină în România, iar oamenii din turism trăiesc mult din românii care le trec pragul și descoperă România pe care nu o știau din cauza concediilor în străinătate. Printre turiștii care veneau an de an în România se număra și prințul Charles al Marii Britanii. Din cauza virusului nu a ajuns, însă a pus și e mâna la promovarea turismului românesc și a devenit naratorul unii clip de promovare.

Am ajuns să cunosc şi să iubesc atât de multe în România: moştenirea ei istorică şi neîntrecuta ei biodiversitate, întinsele ei păduri mixte şi încântătoarele ei privelişti”, povesteşte Prințul Charles în film.

Clipul prezintă toate frumusețile României. Prințul Charles povestește despre fiecare zonă în parte, despre frumusețile arhitecturale, despre tradițiile românești și despre mâncarea tradițională. Prințul îi îndeamnă pe toți românii să rămână în țară și să viziteze locurile frumoase din România.

„Îi încurajez deci pe toți românii să redescopere bogățiile de necrezut care se află între granițele admirabilei voastre țări,” continuă moştenitorul coroanei britanice.

Publicitate

Filmul a fost realizat de jurnalistul Charlie Ottley, cel care de ani buni promovează ţara noastră în documentare prezentate în toată lumea și care a mai vorbit cu prințul Charles despre România în filmele lui.

Ne-a contactat şi ne-a întrebat cu ce ne poate ajuta„, a spus Charlie Ottley, realizatorul filmului.

Fundalul sonor a fost realizat de doi tineri muzicieni români care au realizat o piesă specială pentru clip.

Pe lângă partea frumoasă a României, prințul Charles ne povestește și despre problemele din turism aduse de pandemie, mai cu seamă că și el a trecut prin probleme cu noua boală.

„Noi nu ne promovăm pentru că, probabil, toate proverbele noastre cu găina vecinului care face ouă mai bune, cu capra și așa mai departe se adeveresc. Întotdeauna ne place mai mult ce fac bulgarii, ce fac grecii, ce fac unii, ce fac alții„, transmite Dragoș Anastasiu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno – Germană.

Clipul are în jur de 5 minute, însă producătorii lui speră ca o versiune scurtă a lui să poată fi difuzată la și de către televiziuni pentru a putea cât mai mulți români să frumusețile prezentate de prințul Charles.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes