Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Mașinile SF care vor intra în dotarea Salvamont. IGSU a cumpărat și ambulanțe noi pentru transportul pacienților cu risc biologic

Publicat

pe

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat vineri, 12 ianuarie, că a primit 13 ambulanțe noi pentru transportul pacienților cu risc biologic.

Publicitate

În serviciul Salvamont vor intra peste 50 de autospeciale pentru zone greu accesibile.

La evenimentul de prezentare participă inclusiv ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, și șeful DSU, Raed Arafat.

„Activitatea prilejuită de intrarea în dotarea IGSU a 13 ambulanțe pentru transportul pacienților cu risc biologic, 9 containere medicale, 3 autospeciale de comunicații, 35 perne de salvare de la înălțimi de 16 m, 6 perne de salvare de la înălțimi de 60 m, 29 ventilatoare mici și 7 ventilatoare mari destinate evacuării rapide a fumului și gazelor din tuneluri auto și feroviare, hale industriale mari, clădiri înalte, aeroporturi, centre comerciale, stații de metrou, garaje subterane și supraterane.

Publicitate

De asemenea, momentul va marca și intrarea în dotarea Salvamont, respectiv a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a 51 de autospeciale pentru acces în zone greu accesibile”, se arată în anunț.

Autospecialele sunt achiziționate de IGSU prin proiectul VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes