Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Mama bebeluşului mort la Braşov a fost arestată preventiv. Va sta după gratii 30 de zile pentru rele tratamente aplicate minorului

Publicat

pe

Publicitate

Mama micuţului care a murit în Braşov după ce a fost bătut zile în şir a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este acuzată rele tratamente aplicate minorului. O instanță a Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov a admis propunerea procurorilor care au solicitat arestarea, după ce femeia a stat impasibilă atunci când vedea că iubitul ei îl bătea pe bebeluşul de doar un an şi 7 luni.

La ieşirea din sala de judecată femeia a spus doar că şi-a iubit copilul, însă nu a spus de ce nu a anunţat autorităţile atunci când iubitul ei îl bătea.

Solutia pe scurt:

În baza art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov în dosarul nr. 74MF/P/2023, şi în consecinţă: În baza art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatei AVRAM SONIA-ANDREEA, pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, prevăzută de art. 197 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând data de 5 iulie 2023 şi până la data de 3 august 2023, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei, conform prezentei. Respinge cererea formulată de inculpată, prin avocat din oficiu, de luare a unei măsuri preventive mai uşoare. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 340 de lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru inculpată, se avansează Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei, fiind inclusă în cheltuielile judiciare suportate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Contestaţia nu este suspensivă de executare şi se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 5 iulie 2023, ora 1415.

Publicitate
mama instanta
play-sharp-fill

mama instanta

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes