Connect with us
Publicitate

Cultural

VIDEO / Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, actorii principali din horror-ul românesc „Capra cu Trei Iezi”, vin la Braşov să îşi promoveze filmul

Publicat

pe

Actorii Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, dar şi regizorul Victor Canache şi producătoarea Luana Georgiţă pleacă în Caravana „Capra cu Trei Iezi”, unde se vor întâlni cu publicul din ţară la proiecţii speciale, în avanpremieră, ale unuia dintre cele mai aşteptate filme ale anului, câştigător al Premiului Publicului la TIFF 2022.

Caravana se opreşte la Sebeş, Alba Iulia, Satu Mare, Braşov, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Constanţa, Iaşi şi Botoşani.

Bazat pe cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, „Capra cu Trei Iezi” este un thriller/ horror care readuce în actualitate basmul, sub o altă optică.

Acesta va intra în cinema din 28 octombrie.

Publicitate

Prima oprire a caravanei va avea loc la Sebeş, luni, pe 10 octombrie, la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. De la ora 18,30, spectatorii sunt aşteptaţi să urmărească filmul, iar la final să stea de vorbă cu regizorul Victor Canache şi Luana Georgiţă despre experienţa de la filmări şi alegerea acestui subiect pentru un lungmetraj horror. Biletele se pot cumpăra de pe site-ul Centrului Cultural „Lucian Blaga”.

Tot pe 10 octombrie va avea loc o proiecţie specială şi la Alba Iulia, la Cinema Inspire, de la ora 20,30. După film, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, dar şi Victor Canache şi Luana Georgiţă se vor întâlni cu publicul. Biletele se pot cumpăra online sau direct la cinema.

Miercuri, 12 octombrie, Victor Canache şi Luana Georgiţă vor fi prezenţi la proiecţia de la Cineplexx Satu Mare, iar vineri, pe 14 octombrie, cei doi vor fi la Braşov, pentru proiecţia din cadrul Dracula Film Festival 2022. Sâmbătă, pe 15 octombrie, echipa va fi prezentă la proiecţia de la Craiova, la Inspire Cinema, de la ora 19,30.

Marţi, pe 18 octombrie, Caravana „Capra cu Trei Iezi” se opreşte la Timişoara, la Cinema Victoria, iar miercuri, 19 octombrie, la Cluj-Napoca, la Cinema Victoria, unde vor participa Marius Bodochi şi Victor Canache.

Următoarele destinaţii sunt Sibiu, pe 21 octombrie, la Cinegold (vor fi prezenţi Victor Canache şi Luana Georgiţă), Piatra Neamţ, pe 23 octombrie, la Cinema Dacia, unde se va afla Marius Bodochi.

Pe 26 octombrie, regizorul şi actriţa vor fi prezenţi la Constanţa, la Cinema City, iar pe 29 octombrie la Iaşi, la Cinema Ateneu. Pe 1 noiembrie aceştia vor fi la Botoşani, la Happy Cinema, iar pe 4 noiembrie la Târgu Mureş, la Cineplexx.

„Capra cu Trei Iezi” este distribuit în România de Transilvania Film.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes