Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Mai mulţi copii batjocoresc un vârstnic. Unul dintre ei putea sfârşi tragic

Publicat

pe

Un vârstnic a fost agresat de un grup de copii, iar mai apoi unul dintre minori, în vârstă de 10 ani, a fost lovit de o maşină pe când traversa strada pentru a arunca cu pietre în vârstnic. Acţiunea se petrece în oraşul gălăţean Tg. Bujor şi conform imaginilor, copiii aruncă cu pietre în bătrânul aflat sub influenţa alcoolului şi îl lovesc în cap cu palmele pentru a-i dărâma şapca, după cum arată corespondentul Mediafax din Galaţi.

Publicitate

Victima încearcă să scape de agresori şi traversează strada, dar este urmărit, deşi prin zonă trec foarte multe maşini. Camerele de supraveghere din zona centrală a oraşului surprind momentul în care unul dintre copiii este lovit de o maşină. Din fericire, cel lovit a scăpat cu răni uşoare, dar a fost dus la spital pentru investigaţii suplimentare.

Imaginile au fost analizate de autorităţile oraşului Tg.Bujor. Lipsa educaţiei şi întreruperea şcolii din cauza epidemiei de Covid 19 sunt explicaţiile adulţilor care au văzut imaginile.

„Este îngrijorător ce s-a întâmplat. Copiii nu sunt la primul gest antisocial în comunitate, problema este şi la părinţi, trebuie să-i educe aşa cum trebuie. Foarte important, şcoala lipseşte din viaţa lor de prea mult timp, asta se vede. Trebuie să găsim soluţiii… Nu este vorba doar de agresiune, acolo era un om care chiar dacă băuse, nu deranja pe nimeni. Oricum ar fi, nu aveau voie să-l agreseze. La fel de grav este că nici unul dintre copii nu respectă regulile de circulaţie. Se vede în imagini, totul s-a terminat cu un accident rutier, unul dintre copii este luat pe capotă de o maşină. Din fericire sunt răni uşoare pentru că şoferul circula cu atenţie”, i-a explicat corespondentului Mediafax, primarul oraşului Tg.Bujor, Laurenţiu Gîdei.

Publicitate

Poliţiştii au deschis o anchetă şi i-au chemat pe părinţi să ofere explicaţii vizavi de comportamentul copiilor lor.

[fvplayer id=”26″]

Surse: monitoruldegalati.ro, mediafax.ro, adevarul.ro

Sursa video: monitoruldegalati.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes