Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Mai multe accidente în acelaşi timp pe ocolitoarea Braşovului! 23 de maşini implicate. Cel mai grav, un accident în lanţ cu 6 maşini. 4 oameni transportaţi la spital

Publicat

pe

Traficul pe ocolitoarea Braşovului este blocat, asta după ce în doar câteva minute s-au produs mai multe evenimente rutiere. Cel mai grav este un accident în lanţ, în care au fost implicate 6 maşini. În total în accidentele şi tamponările de pe ocolitoare sunt nu mai putin de 23 de maşini implicate.

Publicitate

„Din primele informaţii, pe varianta ocolitoare, la km 12 (apropiere intersectie Sanpetru) s-a produs un accident rutier cu 6 autoturisme implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva evenimente rutiere (tamponări), fără victime. Direcția de deplasare spre DN 13 e blocată. Autoturisme implicate în accidente şi tamponări, 23. Se acționează pentru eliberarea eliberarea drumului public.”, a transmis IPJ Braşov.

Cel mai grav eveniment rutier a fost accidentul în lanţ de laieşirea spre Sâmpetru.

„Intervenim la un accident rutier produs pe ocolitoarea municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103 ( ieșirea spre Sânpetru), au fost transportate la spital patru victime conștiente, care erau neîncarcerate. S-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD.”, a transmis ISU Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai Pap

    6 ianuarie, 2021 at 12:09 pm

    Cei de la drumuri ar trebui să fie sancționați pentru nu-și fac datoria !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes