Connect with us
Publicitate

Economic

VIDEO / Lucrările de modernizare de pe calea ferată Brașov – Sighișoara, 20% realizate. Termenul de finalizare, aprilie 2024

Publicat

pe

Publicitate
CFR Infrastructură a postat imagini noi de pe subsecțiunile 1 și 3 din linia de cale ferată Brașov – Sighișoara. Lucrările de modernizare a celor 84 de kilometri sunt realizate în proporție de aproape 20% și au ca termen de finalizare aprilie 2024.

„Lucrări în șantierul feroviar de reabilitare a liniei cf Braşov – Sighişoara, subsecţiunile:1. Braşov – Apaţa şi 3. Caţa – Sighişoara. Constructor: Asocierea RailWorks, lider Alstom Transport SA”, se arată în postarea CFR Infrastructură de pe YouTube.

Comentând pe marginea imaginilor, pasionații de infrastructură au menționat progresul de la tunelul Mureni de pe subsecțiunea Cața – Sighișoara.

„Deocamdată mi-a sărit în ochi o veste bună din filmare: portalul opus al tunelului Mureni progresează bine. În vizita din toamnă abia pregăteau accesul”, spune un utilizator al forumului PeUndeMerg.ro, al Asociației Pro Infrastructură (API).

Contractul pentru reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a Coridorului Rin Dunăre, pentru circulaţie la viteze maxime de 160 Km/h; Secţiunea: Braşov – Sighişoara. Subsecţiunile: 1.Braşov – Apaţa şi 3.Caţa – Sighişoara a fost semnat cu asocierea RailWorks – Alstom Transport – Aktor Technical Societe Anonyme – Arcada Company – Euro Construct Trading 98 S.R.L., transmite economica.net.

Publicitate

Valoarea contractului este de trei miliarde de lei. Lucrările sunt realizate în proporție de 19,40%, conform celor mai recente date publicate de CFR Infrastructură. Termenul de finalizare este aprilie 2024.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes