Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Loc pentru relaxare și sport, la doi pași de cimitir. Primăria Făgăraș a cheltuit 15.000 de euro pentru un spațiu dedicat, în special, vârstnicilor

Publicat

pe

O investiție ieșită din comun au reușit să facă autoritățile locale din Făgăraș. Dornici să ofere vârstnicilor dintr-un cartier al orașului un spațiu unde se pot relaxa, dar și să facă sport, edilii s-au gândit că cea mai bună soluție ar fi să amenajeze acest loc chiar lângă cimitir. Astfel în timp ce fac mișcare pe aparate sau se odihnesc pe bănci, oamenii au parte de cea mai morbidă priveliște cu zeci de morminte și cruci.

Publicitate

Conform monitorfg.ro, pentru acest proiect municipalitatea a alocat 15.000 de euro și l-au denumit „spațiu de mobilitate pentru seniori”. În descrierea proiectului inițiatorii spun că ,cetățenii se pot bucura de această zonă de mobilitate și relaxare îmbunătățindu-și sănătatea fizică și mentală cu ajutorul aparatelor de fitness pentru exterior. Acest obiectiv este amplasat în cartierul Florilor, zona verde din spatele blocurilor de pe strada Narciselor, în continuarea parculețului existent“.

Jurnaliștii aceleiași publicații spun că firma care a executat lucrările pentru proiectul seniorilor, nu a curățat zona după amenajare. În jurul suprafeței pavate au fost lăsate la voia întâmplării bolovani, mizerii, o grămadă de nisip, dar și foarte multe rădăcini.

O altă problemă este faptul că și copiii sunt atrași de acest loc unde ei vin ca să se joace. Lângă spațiul dedicat vârstnicilor, autoritățile locale au montat și tobogane și leagăne, iar locurile de joacă pentru micuți au aceeași priveliște sumbră ca locul de relaxare pentru bătrâni.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes