Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Liviu Dragnea anunță pe TikTok că va veni să gătească la Primăria Brașov, dar doar după ce pleacă actualul primar. Ce au răspuns reprezentanții municipalității

Publicat

pe

Publicitate

De la unul dintre cei mai puternici oameni din statul Român, a ajuns deținut, iar acum încearcă o nouă carieră: cea de influencer. Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, lasă politica pentru gătit, asta dacă ar fi să ne luăm după noile canale de Youtube și TikTok pe care fostul președinte al Camerei Deputaților le-a lansat.

În primul său episod, postat pe internet în urmă cu două zile, Dragnea i-a învățat pe fanii emisiunii sale culinare cum se gătește mâncarea de fasole galbenă. El spune că vrea să prezinte publicului rețete ușoare, gustoase și foarte sănătoase.

Noua îndeletnicire a fostului politician a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. În timp ce unii îl lăudau pentru noua sa pasiune, mulți utilizatori au ironizat emisiunea de gătit a lui Liviu Dragnea. De exemplu, pe TikTok, unul dintre comentariile la videoclipurile în care fostul lider PSD gătește a fost postat de cei care gestionează contul Primăriei Brașov.

„Gătiți și în primării? Să știm să nu rămânem fără tacâmuri”, este comentariul transmis de pe contul de TikTok al Primăriei Brașov.

Publicitate

Răspunsul lui Liviu Dragnea nu a întârziat să apară, iar în urmă cu câteva ore a înregistrat un videoclip de 9 secunde în care a spus: „Adevărul e că după ce v-am mărit salariile foarte mult mai rămâne să vă gătesc. Dar la Primăria Brașov, doar după ce va pleca actualul primar. Poftă bună”.

Nici reprezentanții Primăriei Brașov nu au renunțat și au postat un ultim comentariu: „Mulțumim, dar avem alergie la corupție”.

Una peste alta, noua postură de influencer pare să îi priască lui Liviu Dragnea. Primul episod al emisiunii „Bucătăria de acasă, cu Liviu Dragnea” a strâns aproape 400.000 de vizualizări, în doar două zile. În plus, peste 10.000 de oameni s-au abonat la canalul său de Youtube.

Fostul lider PSD pare că se bucură de succes și pe TikTok. Peste 38.000 de persoane s-au abonat la canalul său, iar videoclipurile postate aici au adunat peste 230.000 de vizualizări.

@liviudragneareal

Replying to @Primăria Brașov #liviudragneagateste #liviudragnea #bucatariadeacasa

♬ Bella Ciao – Frank Lima Violinist

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes