Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / La un pas de tragedie. Un bărbat din Braşov a ajuns cu maşina în câmp după ce a fost „împins” de şoferul din faţă, care nu s-a lăsat depăşit

Publicitate

Publicat

pe

Imagini şocante arată cum inconştienţa la volan pune vieţi nevinovate în pericol. În Braşov, un şofer a fost la un pas de a produce un accident grav. Imaginile surprinse de o cameră de bord.

Publicitate

Din imagini se poate observa cum șoferul încearcă să depășească un autoturism Dacia Logan în condiţii de maximă siguranţă, însă nu este lăsat. Imaginile au fost filmate pe drumul care face legătura dintre Braşov şi Stupini, transmite observatornews.ro.

Camera de bord a celui care ne-a trimis aceste imagini surprinde cum acesta intră în depăşire însă celalalt şofer trage de volan stângă şi astfel bărbatul a ajuns de pe stradă în câmp.

„Am fost împins de pe stradă în câmp, pentru că am îndrăznit să efectuez o depășire în condiții perfecte, care îmi puteau permite această manevră. Nu venea nimeni din faţă, iar mașina pe care voiam să o depășesc, începea să meargă foarte încet, sub 50km/h pe aceea secțiune de drum. Înainte cu câțiva metri, aceasta mașină mă depășise pe o trecere de pietoni, eu mi-am continuat drumul. L-am ajuns din urmă, fără să fac asta intenționat, pentru că mergea foarte încet în fața mea. Iar când am făcut manevra, în secunda doi, când eu eram cu roţile virate pentru depășire, el m-a împins efectiv în şanţ. Nu am avut timp sa frânez, nu am putut face nimic. Doar am reușit să controlez mașina, sa o țin pe direcția care trebuia. Era sa intru într-un canal, iar de acolo mă puteam răsturna și cred că acum nu vă mai scriam așa ceva.”, a spus Vlad, şoferul implicat în accident.

Publicitate

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă inconștiența șoferului putea să ducă la o tragedie. Teribilistul aflat la volan nu pare să aibă vreo problemă că a fost la un pas de a provoca o tragedie şi şi-a văzut mai departe de drum.

„Am contactat 112, poliția m-a intrebat dacă sunt bine și am zis că da. Deși eu eram aproape într-o stare de șoc, pentru că nu îmi venea să cred că există așa oameni pe pământ. Putea opri, știind că are o vină și că poate să se ajungă mult mai departe cu acest caz, dar el probabil nu şi-a dat seama că aș putea avea camera și a continuat sa fugă.”, a mai spus Vlad.

România este ţara cu numărul cel mai mare de victime în urma accidentelor rutiere. Media este dublă faţă de cea a Uniunii Europene. Depăşirile şi viteza neregulamentară sunt principalele cauze ale tragediilor de pe şosele.

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
3 Comentarii

3 Comments

 1. daniel

  7 aprilie, 2021 at 8:46 pm

  si uite asa,ne place sa ii omoram pe altii.ca doar nu a fost nimic periculos.

 2. Captain Obvious

  8 aprilie, 2021 at 12:16 pm

  Semnalizare pusa dupa ce se incepe manevra si nicio urma de frana. Pe bune? Imi aduc aminte ca la scoala de soferi ni s-a spus foarte clar: frana inainte se toate. Prin urmare, nici soferul care filma nu era vreun model in ale sofatului.

  • Domn.Vendetta

   8 aprilie, 2021 at 2:13 pm

   Esti fix stereotipul romanului redus : ” Mortul e de vina ” . Partial sunt de acord ca nici soferul vatamat nu a dat semnal , DAR ala cu loganul a tras de 2 ori stanga intentionat de volan ca sa nu-l lase sa depaseasca. Eu personal l-as da in judecata pentru tentativa de omor si distrugere de bunuri + cerere de daune materiale cat si de compensatii pentru trauma psihologica. Gunoiul ala cu Loganul , nu are ce cauta pe drumurile publice, presupunand ca nu a exista un conflict intre ei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes