Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / La schi, pe pârtie, îmbrăcate în halate. Așa au fost surprinse cinci tinere care au urcat în masivul Postăvarul, din Poiana Brașov

Publicat

pe

Mare le-a fost mirarea celor care au urcat ieri în masivul Postăvarul. Pe pârtiile din partea superioară a muntelui turiștii au zărit, printre sutele de schiori și snowboarderi, câteva tinere îmbrăcate în halate albe. Surprinși de această imagine neobișnuită, oamenii au filmat și au făcut fotografii, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Publicitate

Într-o filmare surprinsă de un practicant al sporturilor de iarnă se poate observa că cele cinci turiste aveau schiuri în picioare, dar în loc de echipament de iarnă ele purtau halate albe. Parcă proaspăt ieșite de la SPA, o parte dintre fete și-au pus pe cap prosoapele pe care, cel mai probabil, le-au împrumutat de la hotelul unde erau cazate.

Tinerele sărbătoreau ceva pentru că aveau în mâini pahare de șampanie și chiar au ținut un mic toast, chiar în mijlocul pârtiei. Ținutele extravagante ale turistelor au atras atenția celor care se aflau pe munte, dar imaginile în care apar îmbrăcate în halate au devenit virale pe rețelele de socializare.

[fvplayer id=”1264″]

Publicitate

sursa video: facebook.com / Sergiu Olteanu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes