Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / La Braşov nu se respectă legea. Club deschis la ora 2.00 dimineaţă

Publicat

pe

Un club a fost surprins deschis de către jandarmerie în această noapte, la ora 1.45, asta chiar dacă legea în această perioadă interzice localurilor să mai funcţioneze după ora 24.00.

Publicitate

Clubul The Square se află pe culoarul pietonal care duce din Piaţa Sfatului, în noua piaţetă Brassai. Aici administratorul unui alt local care avea informaţii că la The Square nu se respectă regulile, a vrut să verifice şi a găsit oameni în faţa clubului. A filmat totul, şi a sunat la 112 pentru a anunţa autorităţile.

Jandarmeria a venit la faţa locului, l-a găsit atât pe reclamant, cât şi alţi şapte oameni care erau în apropierea clubului.

În urma evenimentului IPJ transmite că la data de 10 octombrie 2020, în jurul orei 01.45, Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către o persoană de sex masculin, cu privire la faptul că la o societate comercială situată pe raza municipiului Brașov nu sunt respectate normele legale impuse privind ora de închidere a societăților comerciale.

Publicitate

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat jandarmi, care acționau în dispozitivul de menținere a ordinii și siguranței publice, ocazie cu care au identificat atât apelantul, cât și un număr de 7 persoane, care se aflau în proximitatea societății comerciale în cauză, fiind aplicate sancțiuni contravenționale.

În continuare, la nivelul Secției 1 Poliție Brașov au fost demarate verificări în vederea clarificării stării de fapt.

Sursa video: Facebook Dan Zaharia

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes