Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Iohannis a plecat din Predeal şi a ajuns la Zărneşti cu bicicleta

Publicat

pe

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează astăzi Parcul Naţional „Piatra Craiului”, cu prilejul Zilei Internaţionale a Biodiversităţii. Echipa Euronews România l-a surprins pe Klaus Iohannis în timp ce merge pe bicicletă spre Cheile Zărneștiului, transmite euronews.ro.

Reporter: Bună dimineața, domnule președinte!

Klaus Iohannis: Neața! Ce faceți?

Reporter: Mergem după dumneavoastră la Zărnești.

Publicitate

Klaus Iohannis: Foarte bine! Ne vedem acolo.

Reporter: Cum vă simțiți?

Klaus Iohannis: Foarte bine.

Reporter: De unde ați venit?

Klaus Iohannis: De la Predeal.

Reporter: Și cum a fost traseul?

Klaus Iohannis: Foarte bun. Ne vedem la Cheile Zărneștilor.

Reporter: Pe curând!

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, sprijinirea politicilor publice care asigură protecţia mediului, conservarea biodiversităţii şi promovarea activităţilor educative în natură au reprezentat permanent priorităţi ale preşedintelui.

Administrația Prezidențială: Prin participarea la evenimentul de miercuri, preşedintele Klaus Iohannis evidenţiază importanţa conservării patrimoniului natural şi rolul parcurilor naţionale pentru activităţile educative şi de conştientizare, precum şi pentru recreere, cu condiţia adoptării unui comportament responsabil cu natura.

În cadrul vizitei, preşedintele României va avea discuţii cu autorităţile centrale relevante privind protecţia mediului, conservarea biodiversităţii şi promovarea educaţiei pentru mediu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
3 Comentarii

1 Comentariu

 1. ainstain 2

  22 mai, 2024 at 2:45 pm

  Sa aibe grije de nea presedintele nostru ca acolo la Zarnesti ie ursi multi . Ie rezervatie.
  Da creca stie spepistii !
  Salutari lu dom presedinte ca ie baiat fain !

 2. NG

  25 mai, 2024 at 12:44 pm

  Poate ca va vedea și albia râului Bârsa,lateralele sale (minora / majora ), năpădite de AMBROZIE , construcții și proprietăți ori gunoaie ori moloz din construcții….Cândva, zona era un rezervor natural de preluare și reglare a apelor/ ploilor care apara de inundatii satul din aval.

 3. NG

  25 mai, 2024 at 12:46 pm

  Poate ca va vedea și albia râului Bârsa,lateralele sale (minora / lmajora ), năpădite de AMBROZIE , construcții și proprietăți ori gunoaie ori moloz din construcții….Cândva, zona era un rezervor natural de preluare și reglare a apelor/ ploilor care apara de inundatii satul din aval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes