Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

VIDEO / Interviurile Brasov.net – De vorbă despre tine – Episodul 4, Invitat: Președintele Fundației „Prima Școală Românească”, preot profesor doctor Vasile Oltean

Publicitate

Publicat

pe

interviurile Brasov.net

După un an de stat acasă din cauza pandemiei, copiii noștri se transformă pe zi ce trece în fantome – trupuri fără spirit, forme fără fond. Cu un sistem educațional deja prăbușit, restricțiile ultimilor luni au mai bătut un cui în sicriul în care se zbate între viață și moarte, de ani buni, școala românească.

Publicitate

Ce învață elevii zilei comparativ cu cei ai secolelor trecute, ce le lipsește, ce e de făcut și cum ne găsesc pe noi, românii, aceste sărbători Pascale ce bat la ușă – afli dintr-un interviu de suflet cu președintele Fundației „Prima Școală Românească”, preot profesor doctor Vasile Oltean.

Pentru o cât mai largă informare a publicului și pentru a oferi tuturor colegilor din presă posibilitatea de a furniza informații pertinente urmăritorilor, redacția Brasov.net permite preluarea integrală sau parțială a interviurilor realizate sub brandul „Interviurile Brasov.net – De vorbă despre tine” cu condiția citării sursei și menținerii pe fragmentul video a logoului emisiunii. Pentru că informați suntem mai puternici!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes