Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Intervenţie inedită a pompierilor braşoveni! Au salvat un motănel blocat între doi pereţi. Miezu a ajuns la stăpâna lui, Mădălina

Publicat

pe

Publicitate

Nu degeaba se spune că pisicile au 9 vieți. Vieți, care, totuși, se pare că nu le sunt suficiente pentru a-și hrăni curiozitatea.

Protagonistul poveștii noastre este Miezu, un pisoi curios să exploreze spațiul dintre 2 pereți. Însă, se pare că ieșirea nu a fost la fel de simplă, motănelul rămânând înțepenit între cele două ziduri.

Doar intervenția promptă și mâinile dibace ale pompierilor de la Detașamentul 2 de Pompieri Brașov au făcut ca pisoiul buclucaș să ajungă teafăr înapoi în brațele stăpânilor îngrijorați.

„Doamna Mădălina, stăpâna lui Miezu, ne-a surprins plăcut aseară, scriindu-ne un mesaj de mulțumire, în care ne-a dezvăluit faptul că salvatorii brașoveni au dat dovadă de empatie, curaj și iubire față de necuvântătoare pe tot parcursul intervenției, acționând cu calm și blândețe pentru extragerea motanului.

Publicitate

Împreună cu doamna Mădălina, vă mulțumim pentru empatia și răbdarea cu care interveniți în fiecare misiune de salvare”, a transmis ISU Brașov pe pagina de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ainstain 2

    11 mai, 2024 at 10:31 am

    Bravos pentru pompieri nostri din Brasov. Iei e cei mai buni si cei mai tari !
    Respect pentru iei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes