Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Întâlnire mai puţin obişnuită în mijlocul Braşovului. O vulpiţă şi o pisică s-au confruntat pentru mâncarea de lângă un tomberon

Publicat

pe

Publicitate

O întâlnire mai puţin obişuită a avut loc în mijlocul oraşului. O vulpiţă a fost surprinsă ieri seară în timp ce căuta de mâncare în preajma unui tomberon de gunoi de lângă sediul Gărzii Forestiere Braşov, de pe strada Ioan Slavici. O pisicuţă, însă nu prea a fost încântată de vizită, şi a gonit-o rapid pe „cumătra vulpe”.

Chiar dacă între cele două animale nu a existat o confruntare în adevăratul sens al cuvântului, în filmarea surprinsă de un trecător se vede că ambele ţin morţiş să nu renunţe la mâncarea din preajma tomberonului. Vulpea ajunge prima iar pisica îi ia urma, se furişează în spatele ei şi stă la pândă după colţ, probabil încercând să vadă ce are de gând să facă „musafirul nepoftit”.

Chiar dacă era filmată de la apropiere, vulpiţa nu a dat niciun semn de frică, ba chiar s-a uitat foarte atentă la cel care „a pus camera” pe ea.

Din confruntare se pare că a ieşit câştigătare felina, care de această dată a fost mai şireată decât vulpiţa. Pisicuţa a reuşit în cele din urmă să pună pe fugă animalul sălbatic, ba chiar a şi urmărit vulpea câţiva metri buni pentru a se asigura că tomberonul rămâne „proprietatea ei”

Publicitate
vulpita brasov
play-sharp-fill

vulpita brasov

Sursa video: Andrei M.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes