Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO INEDIT / O ursoaică cu trei pui, în vizită prin Sinaia. Familia de urși a fost surprinsă în timpul unei ședințe de … masaj

Publicat

pe

Trei ursuleți și mama ursoaică și-au făcut apariția la Sinaia. Un polițist local a reușit să le filmeze toată plimbarea, arată PRO TV.

Nestingheriți, urșii au făcut o inspecție pe pârtie, și au ajuns aproape de Mănăstirea Sinaia. După o oră de joacă, ursoaica și puii s-au întors în pădure.

Aidoma unor turiști care se respectă, ursoaica și puii și-au făcut apariția pe Domeniul Regal Sinaia, o zonă împădurită de lângă castel. Animalele s-au plimbat până în apropiere de Manăstirea Sinaia, iar ursuleții s-au bucurat ca niște copii de stratul gros de zăpadă pufoasă așternută zilele trecute. 

La un moment dat, întreaga familie de urși a fost surprinsă în timpul unei sesiuni de “masaj” cu ajutorul unui trunchi de copac.

Publicitate

Marian Panait, administratorul orașului Sinaia: „Măsurile pe care le vom lua vor fi, în primul rând, aceea de a restricționa zona în care sunt urșii acuma, pentru a nu interactiona cu oamenii.”

Animalele au fost permanent supravegheate de poliţiştii locali, care au avut grijă să ţină totuşi familia de urşi la distanţă de aleile şi străzile cu localnici sau turişti. Plimbarea a durat aproape o oră după care ursoaica şi puii ei au dispărut în adâncul pădurii.

Sursa: Pro TV

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes