Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO INEDIT / „Nothing Else Matters”, cea mai cunoscută piesă de la Metallica, interpretată la marea orgă a Bisericii Neagre

Publicat

pe

Organistul Bisericii Negre din Braşov, Steffen Schlandt, a postat pe contul personal de Youtube o interpretare la orgă a celebrei piese „Nothing Else Matters” a trupei Metallica.

Publicitate

„E nien´altro importa” sau „Nothing Else Matters”, cum sună în original titlul uneia dintre cele mai celebre piese ale trupei Metallica, a fost interpretată la orgă de Steffen Schlandt, organistul de la Biserica Neagră din Braşov. Desi pare greu de crezut că o piesă a unei trupe de heavy metal poate fi cantata la orgă, ce a ieşit este incredibil!

Comentariile au început să curgă imediat la postarea de pe Youtube.

„O idee foarte generoasă, dublată de o adaptare fenomenală pentru orga BN, ambele încununate de o interpretare maiestuoasă. Respectele mele preaplecate, Steffen. P.S.: James and the other guys would be proud and honoured (James şi ceilalţi tipi ar fi mândri şi onoraţi)”, a scris Claudiu.

Publicitate

„Cum ar fi un concert cu piese Metallica, orchestrate pentru orgă, în Biserica Neagră? Sună senzaţional, am veni cu miile să ascultăm aşa minunatie… Bravo, Steffen!!”, a postat Ioana.

„Muzica contemporană pe instrumente vechi, o idee care ar putea aduce mai mult public la astfel de concerte. Mulţumim, Steffen Schlandt, pentru adaptare şi interpretare! Reverenţe!”, a transmis shapteshapte.

„Nächstes Mal, bitte Slayer – Reign in Blood in der Schwarzen Kirche (Data viitoare, te rog, Slayer – Reign in Blood în Biserica Neagră)”, a fost rugămintea lui Maxipedia, în timp ce Ciprian Păuleţ a apreciat ca „Superbă! Nu se poate descrie în cuvinte!!!”.

Orga din Biserica Neagră datează din secolul al XVII-lea şi, de obicei, Steffen Schlandt cântă la aceasta muzică clasică. De cele mai multe ori, în Biserica Neagră răsună creaţiile lui Bach sau Beethoven, dar artistul braşovean a demonstrat că şi Metallica poate încânta melomanii la fel de mult, cu o interpretare maiestuoasă, scrie adevărul.ro.

Canzona sopra "E nien´altro importa"

Canzona sopra "E nien´altro importa"

Publicitate

Sursa video: Youtube Steffen Schlandt

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes