Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Inconştienţă şi teribilism pentru doi şoferi braşoveni. Fac „liniuţe” şi drift-uri în sensul giratoriu

Publicat

pe

Inconştienţă şi teribilism, sunt doar două dintre cuvintele care îi pot caracteriza pe doi şoferi braşoveni. Asta pentru modul în care au ales să conducă în miez de noapte pe străzile oraşului.

Cei doi şoferi „au profitat” de fapul că în miezul nopţii străzile sunt puţin circulate de alte maşini dar şi de pietoni şi au făcut o „partidă de liniuţe”. Inconştienţa lor a făcut ca cei doi să se întreacă chiar şi într-un sens giratoriu, făcând drift-uri.

Evenimentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 3.15 pe Bulevardul Gării, chiar în girtoriul de la intersecţia cu strada Hărmanului şi Bulevardul Alexandru Vlahuţă.

Pe imaginile surprinse de locuitorii din zonă se observă faptul că nu doar odată se întrec cei doi. Soferii vin cu mare viteză dinspre gară, se întorc cu frâna de mână trasă în sensul giratoriu de la gară, şi se opresc imediat după trecerea de pietoni, încurcând şi treficul în zonă. Asta pentru că un şofer care circulă regulamentar este nevoit să îi ocolească.

Publicitate

După o discuţie de câteva secunde, cei doi „bagă din nou piciorul în pedală” şi o iau la goană într-o altă cursă inconştientă spre gară.

liniute brasov
play-sharp-fill

liniute brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes