Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Inconștiență fără margini. Un bărbat a încercat să alunge o ursoaică din parcarea unui supermarket din Bușteni cu un aparat cu electroșocuri

Publicat

pe

Vizita nepoftită în oraș a unei ursoaice cu doi pui s-ar fi putut transforma în tragedie, la Bușteni. Animalele sălbatice au coborât din pădure ca să caute hrană și au ajuns până în parcarea unui supermarket din stațiune. Oamenii care se aflau în fața magazinului s-au baricadat în mașini când au văzut familia de urși care mișuna prin fața supermarketului.

Publicitate

Speriate de agitația din jurul lor, animalele au încercat să fugă. În filmarea postată pe rețelele de socializare se observă că puii de urs aleargă spre pădure când o mașină pare că se apropie de ei, iar în urma lor fuge și ursoaica.

Dorind să alunge cât mai repede animalele, un bărbat însoțit de câinele său a încercat să fugărească urșii pe cont propriu. În aceeași filmare se poate observa că omul vrea să se apropie de sălbăticiuni cu un aparat cu electroșocuri.

Inițial, ursoaica pare speriată pentru că bărbatul și câinele său o fugăresc. Pentru că voia să își apere puii, femela își face avânt și sare la atac. Deși risca să fie sfâșiat de animalul sălbatic, individul nu se dă din calea ursoaicei și continuă să folosească aparatul cu electroșocuri. Într-un final, animalele sălbatice se sperie și pleacă înapoi în pădure.

Publicitate

Autoritățile ne avertizează, din nou, să evităm interacțiunea cu urșii în momentul în care îi întâlnim în pădure sau chiar pe străzile orașelor și satelor. În cazul în care vedem un animal sălbatic în afara ariei lui naturale trebuie să ne îndepărtăm ușor, să nu facem mișcări bruște, să nu aruncăm mâncare și să sunăm urgent la 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes