Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O țigară aprinsă, aruncată la întâmplare, a declanșat iadul la piața second hand din Bartolomeu. Pompierii au lichidat incendiul după 7 ore de luptă cu flăcările

Publicat

pe

Publicitate

Pericolul din piața de produse second hand din Bartolomeu a trecut. După mai bine de 7 ore de luptă cu flăcările, cei peste 100 de pompieri care au luat parte la misiune au reușit să lichideze incendiul violent. Intervenția a fost extrem de dificilă pentru că vâlvătaia s-a extins pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați, iar zeci de tarabe din tablă unde erau depozitate tone întregi de haine și încălțăminte la mâna a doua au fost puse la pământ.

„Au ars mai multe construcții modulare în care se aflau depozitate materiale textile pe o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați. După aproximativ 7 ore de luptă cu flăcările incendiul a fost lichidat. Pe tot parcursul nopții au mai rămas la fața locului două autospeciale de stingere pentru a supraveghea zona afectată de flăcări. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul unei țigări aruncate la întâmplare. Locația unde a izbucnit incendiul nu deținea autorizație de securitate la incendiu”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Pe rețelele de socializare au apărut deja imagini cu dezastrul lăsat în urmă de incendiul violent.

sursa video: facebook.com / Adi Dodan

Publicitate

Detalii despre intervenția pompierilor de seara trecută găsiți AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    1 mai, 2022 at 8:09 am

    Să spuneți mayașilor că focul a pornit de la ,,o țigară,,! Cineva o pus ochii pe acele locuri care produc ,,lovele,, fiind închiriate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes