Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Incendiu violent, noaptea trecută, la Brașov. Trei case au fost mistuite de flăcări în cartierul Șchei

Publicat

pe

S-a dat alarma, seara trecută, în cartierul Șchei. Un incendiu izbucnit la o casă s-a extins și la alte două clădiri din apropiere. La ora 00.15 oamenii care locuiesc în zonă au sunat la 112 și au aunțat că cele trei case au fost cuprinse de flăcări. 6 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului.

Publicitate

„Când au ajuns echipajele la fața locului 3 case erau cuprinse de flăcări și exista pericolul de extindere și la alte proprietăți situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Au ars două case în proportie de 90% și acoperișul celei de-a treia case. S-a reușit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă și la alte case din apropiere”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătoru de cuvânt al ISU Brașov.

Două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică și au fost asistate medical la fața locului de către personalul SMURD. Pompierii au pornit o anchetă pentru a afla cauza izbucnirii incendiului.

incendiu schei

incendiu schei

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes