Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/customer/www/brasov.net/public_html/wp-content/plugins/wp-schema-pro/classes/class-bsf-aiosrs-pro-schema-template.php on line 415
Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Incendiu violent la Râșnov. Ard trei case și două anexe, iar pompierii intervin cu 12 autospeciale

Publicat

pe

Parcă s-a dezlănțuit iadul în cartierul I.L. Caragiale din Râșnov. Un incendiu violent a izbucnit la o casă, iar mai apoi flăcările s-au extins rapid și la alte două locuințe și două anexe.

Publicitate

Cei care au dat alarma la 112 au fost chiar oamenii care locuiesc în zonă. Ei s-au speriat când au simțit miros de fum, iar apoi au văzut flăcările uriașe. La fața locului s-au deplasat 11 autospeciale cu apă și spumă, dar și o autoscară. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 450 de metri pătrați, iar pompierii se chinuie din răsputeri să stingă vâlvătaia.

Două persoane care locuiau în zonă au suferit un atacuri de panică și au primit ajutor din partea medicilor de la SMURD.

UPDATE – 20.57:

Publicitate

Au ars anexele a două case în proporție de 90 %. Din fericire casele nu au fost afectate de incendiu. S-a reușit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă la case.

 

Incendiu Rasnov

Incendiu Rasnov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes