Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Incendiu la o hală dezafectată din cartierul Tractorul. Fumul negru și dens s-a văzut din mai multe zone ale Brașovului

Publicat

pe

A fost panică în această seară în cartierul Tractorul. Un incendiu a izbucnit la o hală dezafectată de pe strada 13 decembrie. Fumul negru și dens care s-a înălțat spre cer a băgat spaima în brașovenii care locuiesc în zonă, iar oamenii au dat alarma la 112. De altfel, norul negru de fum a fost filmat de brașovenii care locuiesc în celelalte cartiere ale orașului pentru că putea fi observat de la câțiva kilometri distanță.

Publicitate

La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară si un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. Pompierii din cadrul ISU Brașov au intervenit rapid și au localizat incendiul, iar acum lucrează la stingerea flăcărilor. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate pentru că autospecialele pompierilor ocupă o bandă de circulație și vor rămâne acolo până la finalizarea intervenției.

Momentan, autoritățile spun că nu există victime și că nicio persoană nu a fost rănită în urma izbucnirii incendiului. Totuși, după ce vâlvătaia va fi lichidată, pompierii vor porni o anchetă pentru a stabili cauza izbucnirii acestui incendiu.

Incendiu Tractoru

Incendiu Tractoru

Publicitate

UPDATE: ORA 21.05

Reprezentanții ISU Brașov au anunțat că incendiul a fost lichidat. Au ars cabluri dintr-o hală dezafectată pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Incendiu hala Tractoru

Incendiu hala Tractoru

 

sursa video: ISU Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes