Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Incendiu de proporţii în comuna Barcani, din județul Covasna. 30 de pompieri au luptat cu flăcările

Publicat

pe

În această dimineață, în jurul orei 03:20, dispeceratul inspectoratului a primit multiple apeluri la numărul unic de urgență 112, care au semnalat un incendiu de proporții în localitatea Barcani, județul Covasna.

Din informațiile oferite de apelanți, incendiul se manifesta la două case și două șuri, cu posibilități de propagare la alte învecinătăți. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Stației de pompieri Întorsura Buzăului, o autospecială de stingere și o autospecială de salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe.

După o primă evaluare a situației, s-au suplimentat forțele de intervenție. Astfel, au fost trimise în sprijin trei autospeciale de stingere de la Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și de la Întorsura Buzăului cu personal venit din timpul liber.

În total, la intervenție, sub comanda domnului Inspector Șef, au participat 30 de pompieri care au luptat cu flăcările pentru limitarea și lichidarea incendiul.

Publicitate

În urma incendiului au fost afectate două gospodării pe o suprafață totală de aproximativ 380 de metri pătrați și a fost stabilită o comisie de cercetare și stabilire a cauzei probabile de incendiu. Două persoane au suferit atac de panică și au fost asistate de către echipajul SAJ.

incendiu Barcani, Covasna
play-sharp-fill

incendiu Barcani, Covasna

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes