Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / „În politică trebuie să ai două calităţi: să minţi şi să furi”. Clasa politică caracterizată chiar de un viceprimar

Publicat

pe

Suntem în plină campanie electorală pentru alegerile locale. Mulţi dintre politicieni sunt mai activi în această perioadă decât au fost până acum, mai prezenţi în mass media, îi putem zări mai des pe străzi, printre oamenii de rând, alegătorii.

Publicitate

Luptele pe care le dau politicienii în aceste zile sunt efectiv la baionetă. Un exemplu în acest sens este filmuleţul postat de primarul oraşului Sângeorz-Băi din Bistriţa, Traian Ogâgău, pe pagina personală de Facebook, cu viceprimarul aceluiaşi oraş şi contracandidatul său la alegeri, Dumitru Virgil.

Foarte relaxat, viceprimarul face câteva confidenţe despre cum trebuie să reuşeşti în politică: „în politică, trebuie să ai două calității: să minți și să furi. Dacă le ai pe ăstea poți intra în politică”.

Jurnaliştii de la bistriteanul.ro au punctate acest moment şi, mai mult, momentul când Dumitru Virgil explică modul în care va ajunge din nou viceprimar „demascând un joc făcut de mai toate partidele politice, care pun în față, pe liste <<vectori de imagine>>, primari – de exemplu sau deputați, dar este uzanța după care se fac listele, pentru ca mai apoi aceștia să se retragă și să apară adevărata listă, cu totul alta decât cea prezentată electoratului”, după cum notează sursa citată.

Publicitate

Este o practică pe care nu o găsim izolat în vreun judeţ sau regiune a ţării, ci este o situaţie generalizată la nivel naţional.

foto: gazetaph.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes